Visioni

Visioni

Omat tavoitteeni

Omalla toiminnallani haluan jakaa sitä kokemusta ja tietoa, joka minulle on kertynyt. Haluan, että sinun olisi mahdollisuus päästä helpommalla, oppia muiden kokemuksista ja ennenkaikkea oppia pitämään itsestäsi ja terveydestäsi huolta ajoissa. Oppia arvostamaan pieniä tärkeitä asioita.
Minulle suurin palkinto on kun kuulen asiakkaalta kiitoksen hänen saamistaan hyvistä kokemuksista, ruokavalion, elimistön toiminnan tai täältä saadun vertaistuen ansiosta.
Haluan terveellisten ja laadukkaiden tuotteiden kautta auttaa nuoria valitsemaan oikean suunnan kohti terveellisiä elämäntapoja ja samalla ymmärtämään oman kokonaishyvinvointinsa merkityksen.


Tahdon tarjota asiasta enemmän kiinnostuneille hienon mahdollisuuden työskennellä suoramyynnin ja asiakaspalvelun parissa. Haluan näyttää, että on olemassa työyhteisö, jossa ihmiset oikeasti ja aidosti tukevat toisiaan. Että on olemassa ympäristö, joka on kannustava ja täynnä positiivisia ajatuksia ja jossa voit ja sinun pitää olla juuri oma itsesi ja sinua arvostetaan juuri sen takia. 

Hyvinvointi lähtee sisältäpäin

Suolisto ja mikrobiomi

Kun hyvinvointi on huipussaan, ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta Huipputason hyvinvointi on sama kuin toimiva aineenvaihdunta. Kun koko keho toimii tehokkaasti, jaksat paremmin ja enemmän - iästäsi riippumatta. Voit asettaa uusia tavoitteita jokaisen uuden vuosikymmenen alussa. Kun mielesi ja kehosi voivat hyvin, voit unohtaa rajoitukset.

Tieteellisissä tutkimuksissa on vastikään löydetty kehon sisäinen kiehtova ekosysteemi, jonka nimi on mikrobiomi. Näitä monimutkaisia bakteerien, sienten ja mikroflooran verkostoja on pääasiassa suolistossa, ja ne vaikuttavat lähes kaikkiin ihmiskehon elementteihin. Mikrobiomi muodostaa 90 % niistä soluista, joista juuri sinäkin koostut. Nämä solut voivat olla ystäviäsi tai vihollisiasi.

Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksessa työskentelevien tiedemiesten, tutkijoiden ja lääkäreiden avustuksella Synergy WorldWide on kehittänyt ratkaisuja, joiden tarkoitus on parantaa oloasi ja tehostaa kehosi toimintaa. Äskettäisten kiinnostavien tieteellisten löydösten vuoksi Hughes-tutkimuskeskuksessa keskitytään nyt mikrobiomiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avaimena.